Om oss

Boas – en stark partner

Boas Industriservice grundades redan 1972. I över 50 år har vi skapat ett nära samarbete och nöjda kunder i Stockholmsregionen genom snabba ledtider, kvalitet och ett serviceinriktade arbetssätt.

Genom ett brett kontaktnät med lokala företag kan vi erbjuda ett stort utbud av tjänster och produkter. Vi förenklar ert arbete genom att stå som enda kontakt vid industritjänster och hjälper er att lösa uppgiften med både snabbhet och flexibilitet.

Tveka inte att skicka in er förfrågan! Vi hjälper er från första steget till producering och montering av den färdiga produkten.

Över 50 år i branschen

Resurser som gör skillnad

Med 4 verkstäder och en stor maskinpark har vi gott om utrymme och utmärkta förutsättningar för alla typer av arbeten. Genom lagerhållning av material, vår geografiska närhet och kompetenta personal kan vi vid akuta arbeten leverera så snabbt som samma dag.

I vår maskinpark finns exempelvis bockmaskiner, valsar, pressar och över 50 svetsar till alla sorters metallbearbetning.

Genom ett nära samarbete med lokala företag erbjuder vi alla tjänster som är nödvändiga för uppdraget.

Vi har många fordon och vana förare, däribland truckar, lastbilar och hjullastare.

När andra tar semester arbetar vi för högtryck

Vår kundkrets utgörs framförallt av stora industrier i Storstockholmsområdet, men även många mindre företag anlitar oss. Vår specialitet är att ställa upp på udda tider. När andra tar semester arbetar vi för högtryck. Boas är en pålitlig partner som ställer upp med kort varsel och rycker in när det behövs.

Ett urval av våra över 900 kunder!

Vi sätter kvalitet främst

Att leverera allt med hög kvalitet och i rätt tid ingår i våra åtaganden, oavsett vem som är vår kund. Vi är certifierade enligt ISO 3834 och EN 1090 och arbetar i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001.

Du kan finna fler dokument på vår dokumentsida.